Serdülő lányaink Százhalombattára látogattak

Serdülő csapatunk hosszú szünet után lépett ismét pályára. Ellenfelünk már három bajnoki fordulót játszott, így sejtettük, hogy velünk ellentétben, (mi szeptember 10.-én játszottuk az egyetlen fordulónkat) valószínűleg játékban vannak. A mérkőzésen felváltva estek a gólok, a szünetben 4 gólos előnnyel fordultunk. A második félidőben volt egy jobb periódusunk, ahol sikerült 9 góllal meglépnünk és az előny kitartott a végéig és bár sok hibával játszottunk, megérdemelten hoztuk el a 2 pontot ellenfelünk otthonából.

Jónás Judit vezetőedző értékelése: Igazából a félelmem beigazolódott. A csapaton látszott, hogy régen játszott mérkőzést és a kialakult helyzet miatt, a teremben is jóval kevesebbet tudunk készülni. Lassan és sok hibával játszottunk, ami egy részről nagyon bosszantó,  másrészről örülök, hogy végre játszhattunk egyáltalán.

A játék időt egyformán próbáltam elosztani a csapaton belül és többé- kevésbé éltek is a lányok vele. Ennél azért sokkal jobban tudunk játszani, igyekszünk minden lehetőséget megragadni, hogy edzhessünk. Dolgozunk tovább, hogy kijavítsuk a hibáinkat.

Hajrá Farkasvár!

 

Eredmény:

                            Százhalombattai VUK SE- Farkasvár DSE                    17-25

 A csapat tagjai: Kanyó Dóra, Czifrik Sára, Czifrik Virág, Csák Luca, Perczel Jázmin, Oszlánszki Lili, Nagy Liza, Csöndör Nóra, Éles Eszter, Décsei Krisztina, Lévai Lili, Mellák Dorka, Balogh Kincső, Köck Réka.

Vezetőedző: Jónás Judit