U12-es lányaink is megkezdték a bajnokságot

U12-es lány csapatunk március óta először játszott bajnoki mérkőzést. Vácra utaztunk október 3.-án szombaton, ahol két megmérettetés várt ránk.

A 2009-2010-es lányokból felálló csapatban két új játékosunk van, akik hamar beilleszkedtek és felvették a ritmust a többiekkel.

Az első mérkőzést a DKA csapatával játszottuk. A lányok alig várták már, hogy játszhassanak, ami már a bemelegítésnél is látszódott rajtuk.  Az első félidőben még akadtak pontatlanságok, technikai hibák, kihagyott helyzetek, de a védekezésünk acélos volt. A félidőben már 7 góllal vezettünk és a második játékrészben ezt a különbséget növelni is tudtuk, hiszen összeszedettebben és pontosabban játszottunk. A végére sikerült kialakítanunk egy nagyarányú győzelmet!

                                                DKA – Farkasvár DSE  12-31 (5-12)

 

 A második mérkőzésen a DKA III csapatával mértük össze a tudásunkat, itt rögtön az elején látszott már a két csapat közti különbség. A mérkőzés nagy részében főleg labdaszerzésből, indításból lőttük a gólokat, de voltak nagyon szép felállt védőfal elleni támadásokból származó gólok is. A védekezésünk továbbra is jól működött, kemény és hatékony volt és a kapusokat is dicséret illeti. Ezen a mérkőzésen is nagyarányú győzelmet arattunk.

                                                Farkasvár DSE – DKA   34-13 (16-6)

 Csapat tagjai: Dombai Mira, Dudás Boróka, Fonódi Borbála, Göllner Sára, Havadtői Kincső, Horváth Hanna, Kiss Maja, Léránt Anna, Málits Virág, Pacor Kira, Stringovics Dorottya

Kicsit furcsa szituáció volt nézők nélküli üres csarnokban küzdeni az ellenfelekkel, de a lányok nagyszerűen, lelkesen bíztatták a pályán lévő társaikat és végül mindenki boldogan tért haza. Gratulálok a lányoknak!

Hajrá Farkasvár!