Újabb két győzelem az U15 lányoknál

Szeptember 26.-án, szombaton folytatódott az U15 bajnokság, az Építők pályán. Csapatunk 9 és 11 órakor játszotta mérkőzéseit, előbb a NOVA kézisuli Kft, majd a Budai Farkasok NKFT csapataival.

Jónás Judit edző értékelése:

„A NOVA kézisuli csapatával, még nem játszottunk, így az első pár percben a csapatok feltérképezték egymást, ez picit rányomta a tempóra a bélyegét igencsak lassúra sikeredett az első pár perc a mérkőzésen. Aztán sikerült tempót váltani a sorcsere után,  és ellépni ellenfelünktől, előnyünk kitartott a mérkőzés végéig.

A Budai Farkasok csapatával két éve találkozunk utoljára, eredményeiket az látszott előzetesen, hogy szépen fejlődtek az elmúlt években. Az első félidőben gondjaink voltak a védekezéssel, amit ellenfelünk szépen ki is használt, így fej -fej mellett haladtunk. Szoros első félidő után, szerencsére rendezni tudtuk a sorainkat, és a második félidőben tetszetős támadó játékkal nyernünk a mérkőzést.

A mai napon a lányok két jó ellenfél ellen játszottak. Felemás érzéseim vannak, hiszen a védekezésünk hagyott ma kívánni valót, viszont támadásban szép megoldások voltak. Igyekszünk javítani a hibáinkat, és örülni minden mérkőzésnek, amit játszhatunk.”

 

Eredmény:

                        NOVA Kézisuli KFT.-         Farkasvár DSE         11-30

A csapat tagjai: Kanyó Dóra (2), Csák Luca (7), Czifrik Sára (5), Czifrik Virág (7), Farkas Boróka (3), Décsei Krisztina (2), Köck Réka (1), Balogh Kincső (3), Mitró Luca, Horváth Zsófia (K).

Farkasvár DSE-        Budai Farkasok NKFT.      37-23

A csapat tagjai: Kanyó Dóra (4), Csák Luca (7), Czifrik Sára (7), Czifrik Virág (2), Farkas Boróka (2), Décsei Krisztina (5), Köck Réka (3), Balogh Kincső (6), Mitró Luca (1), Horváth Zsófia (K).

Vezetőedző: Jónás Judit