Bemutatkozik a serdülő és az U15 lánycsapatunk

Serdülő és U15 lány csapatunkat edzőjük Jónás Judit mutatja be:

„A csapat ebben az évben a serdülő II. osztály nyugati csoportjába lett besorolva, illetve többen játszanak az U15 bajnokságban is, ott a területi 7.a csoportban szerepelünk.

Az elmúlt járványidőszak után, nagyon vártunk ezt a szezont. A csapat több éve együtt játszik, barátok a pályán és pályán kívül is.  Idén voltak távozóink és érkezőnk is, de a csapat magja együtt maradt. Fodor Zsófia a NEKA együttesében, Andruskó Csenge, Andruskó Dóra, Takács-Borók Gréti, Takács-Borók Dorka a Vác csapatában, míg Hersics Dóra a BSC-ben folytatja a munkát. Sok sikert kívánunk nekik!

Nagy örömünkre, ebben az évben Balogh Kincső nálunk folytatja a játékot, nagy erőssége lesz a csapatunknak reményeim szerint.

A tavaszi karantén befejeztével, a csapat már a strandon kezdte meg a munkát, készülve a strandszezonra. Kiválóan és sokat dolgoztak a lányok, akiknek a nyáron összesen 2 hét pihenő jutott, így az erőnlétükkel a remények szerint nem lesz gond. A terembe augusztus utolsó hetében sikerült elkezdnünk a munkát, heti 5 edzéssel készülünk bajnokságra.

Ebben az évben egy sokkal erősebb bajnokságban tudunk szerepelni, mind a két korosztályban, amit nagy örömmel és kíváncsian várunk. Szeretnénk mindenki ellen úgy pályára lépni, hogy a küzdést, ami jellemzi a csapatot, sose adjuk fel és természetesen minél jobb eredményeket elérni.  Ebben az évben elsősorban a fizikai fejlődést és a nagyobb ritmus elérését tűztük ki célul, ahogy ismerem a csapatom a hozzáállásukon nem fog múlni a dolog.”

Ehhez sok sikert kívánunk a csapatnak!

Hajrá Farkasvár!