U15 csapatunk Kartalon szerepelt a hétvégén

U15 csapatunk szombaton megkezdte küzdelmeit a területi bajnokságban.

A hosszúra nyúlt kényszer szünetben, sok változás történt a csapatban. Fodor Zsófia a NEKA-ban, Andruskó Csenge és Dóra, valamint a Takács – Borok lányok Vácon, Hersics Dóri Budakalászon folytatja a játékot. Sok sikert kívánunk nekik. Balogh Kincső, aki a XVI ker. nagy erőssége volt, viszont csapatunkba képzelte el a folytatást, aminek szívből örülünk, hiszen egy nagyon jó játékossal lettünk jobbak, ezen a nyáron.

A nagy melegbe Kartalra látogattunk, ahol először a XVI. kerületi KMSE csapatával játszottunk egy álmos mérkőzést,  amit 26-20-ra megnyertünk, majd a Vasas csapata következett. Kíváncsian vártuk a mérkőzést, hiszen még nem találkozott egymással a két csapat.

Kicsit bágyadtan kezdtünk ismét, így az ellenfél 5-1 re elhúzott, aztán egy időkérdés során sikerült rendeznünk a sorainkat és a félidő végére már mi vezettünk 8-13-ra. A második félidőben felváltva estek a találatok, így a félidei különbség a végére is megmaradt.

A mai napon, picit álmosan játszottunk. Voltak jó szakaszaink, amelyeknél már a mi tempónkba ment a játék, ezeknél a periódusoknál sikerült ellenfeleinktől ellépnünk. A célunk, hogy ez a periódus a mérkőzésen végig kitartson. Gratulálok Horváth Zsófinak, aki ma lépett először pályára és nagyon ügyesen megoldotta a feladatát.

Hajrá Farkasvár!

 

Eredmények

                        Farkasvár DSE- XVI. kerületi KMSE       26-20 (14-8)

A csapat tagjai: Kanyó Dóra (1), Csák Luca (2), Czifrik Virág (6), Czifrik Sára (1), Farkas Boróka (2), Décsei Krisztina (5), Köck Réka (4), Balogh Kincső (5), Horváth Zsófia (K).

 

                      Vasas SC- Farkasvár DSE                          22-27 (8-13)

A csapat tagjai: Kanyó Dóra (5), Csák Luca (4), Czifrik Sára (8), Czifrik Virág (3), Farkas Boróka (2), Décsei Krisztina (2), Köck Réka, Balogh Kincső (3), Horváth Zsófia (K).

Vezetőedző: Jónás Judit