Újra mérkőzést játszhatott serdülő csapatunk

Hosszú szünet után megkezdte a versenyzést a serdülő csapatunk, akik a másodosztály nyugati csoportjában szerepelnek.

Az első mérkőzésre Dunaújvárosba utaztunk, ahol az akadémia másodosztályú csapatával mérkőztünk meg.

A buszon már lehetett érezni az izgalmat, hiszen utoljára teremben még március elején játszottunk. A mérkőzés zárt kapus volt, így picit edzőmeccs jellege volt a bemelegítésnek.

Sajnos nagyon álmosan és kapkodva kezdtünk, ellenfelünk gyorsan meglépett tőlünk. A félidő közepére, már tetemes hátrányt, 7 gólt szedtünk össze.

Aztán egy időkérés után, helyreállt a rend. Elkezdtünk a védekezésbe labdákat szerezni és sikerült gyorsan befejezni a támadásokat. Félidőre már csak 2 gól volt a különbség. A második játékrészben, már nagyon szépen átvettük a mérkőzés irányítását, jó védekezés és látványos befejezések követték egymást. Mindenki kivette a részét a győzelemből, a csapat egy emberként küzdött és összességében megérdemelten hozta haza a 2 pontot Újvárosból.

Nagyon megilletődve kezdtük a mérkőzést, ami engem is meglepett. Aztán az első félidő 16. perce körül megérkeztünk a meccsre, fejben is. Külön öröm, hogy mindenki hozzátett a mérkőzéshez, küzdésben, gólokban egyaránt. Büszke vagyok a lányokra és nagyon jó érzés megint mérkőzést játszani.

Dolgozunk tovább és reméljük, hogy egyre jobbak leszünk.

Hajra Farkasvár!

Eredmény: DKKA II. –Farkasvár DSE 25- 33

A csapat tagjai: Kanyó Dóra (3), Perczel Jázmin (4), Csák Luca (3), Czifrik Virág (1), Czifrik Sára (2), Éles Eszter, Farkas Boróka (2), Lévai Lili (6), Mellák Dorka (1), Décsei Krisztina (4), Nagy Liza (1), Köck Réka (1), Balogh Kincső (5), Csöndör Nóra.

Vezetőedző: Jónás Judit