U11-es lányaink Budakalászon kezdték meg az idei szezont

Az idei első bajnoki fordulóra nem kellett messze utaznunk, hiszen a Budakalászi Sportcsarnokban léptünk pályára október 6-án.

Az első mérkőzésünket a DKA I.-es csapatával játszottuk és sikerült győzelmet aratnunk. A lányok nagyon várták a mérkőzést és cseppet sem illetődtek meg a pályára lépést követően. Remek védekezésünknek és kapusteljesítményünknek köszönhetően az első félidőben nem kaptunk gólt. A befejezések ugyan kicsit pontatlanok voltak és sok technikai hibát követtünk el a támadásban, főleg a második félidőben, de összességében elégedett vagyok a lányok játékával.

A csapat tagjai: Dombai Emília 1, Göllner Sára 1, Holpert Enikő 4, Korcsog Kamilla 3, Kovács Ágnes, Léránt Anna 1, Méri Veronika, Nagy Laura Luca, Stringovics Dorottya 2, Székács Laura, Turnheim Alexandra

A második mérkőzés pont az ellenkezője volt az elsőnek a játékunkat illetően. Ellenfelünk fölénk kerekedett a játék minden elemében, kivéve a kapusposzton. A második félidőre kicsit bele tudtunk rázódni a meccsbe, de a lányok még mindig elmaradtak a valós tudásuktól. Sajnálom, mert az első mérkőzés játéka után bíztam benne, hogy ugyanazon a szinten vagy egy kicsit pontosabban is tudunk majd játszani.

Szeretném kiemelni Nagy Laura Luca remek védéseit a kapuban! Gratulálok!

A csapat tagjai: Dombai Emília 1, Göllner Sára, Holpert Enikő 1, Korcsog Kamilla 2, Kovács Ágnes, Léránt Anna, Méri Veronika, Nagy Laura Luca, Stringovics Dorottya 1, Székács Laura, Turnheim Alexandra

Eredmények:

DKA I. – Farkasvár DSE                           2 – 12 (0 – 9)

Farkasvár DSE – GVM Europe Vác        5 – 12 (1 – 6)

Vezetőedző: Hajduné Hegyi Tímea