U10-es fiaink is pályára léptek az idei bajnokságban

U10-es fiúcsapatunk október 14-én játszotta első bajnoki mérkőzését. Tavaly már szinte mindenki kipróbálta az U10-es játékrendszert (5+1,nagyobb pálya) az év végi tornán, így könnyebben tudtunk alkalmazkodni hozzá. Valamint az U11-es csapatban is szereplő 2009-es születésű fiúk sokat segítettek a csapatnak.
Az első meccset a Pilisvörösvár csapata ellen vívtuk, ahol jól védekeztünk és sok labdát szerezve sikerült lerohanás és indítás gólokat szereznünk. A felállt védekezéssel szembeni támadásaink is eredményesek voltak, és szép akciókat sikerült csinálnunk, így magabiztosan nyert a csapat.
A második meccsünket a Százhalombatta csapata ellen játszottuk. Ezen a meccsen már nem sikerült olyan sebességen játszani, mint az elsőn, de végig vezetve magabiztosan nyert a csapat.
A fiúk több poszton is kipróbálhatták magukat. Eredményes és hasznos meccsek voltak, és ami a legfontosabb a fiúk jól érezték magukat!

A csapat tagjai: Hajdu Máté, Holpert Ádám, Kircsi Alex, Léránt Benedek, Salacz Csongor, Stift Márton, Szaka Milán, Tóth Bendegúz, Tóth Benedek, Vehoczki Bence.

Vezetőedző: Varjú Péter