Megkezdte szereplését a bajnokságban U11-es fiúcsapatunk

Október 7.-én vasárnap Budaörsön kezdte meg szereplését U11-es fiúcsapatunk a Kovács László régióban. Az első mérkőzésen a Gödöllő csapatával játszottunk, ahol magabiztos győzelmet arattunk. Védekezésünk és, ezáltal a kapusteljesítményünk remek volt, lerohanásaink, gyorsindításaink jól működtek. Mindenki lehetőséget kapott, hogy pályára léphessen és szerencsére mindenki élt is a lehetőséggel. Kiváló egyéni teljesítmények voltak.

A második mérkőzést a Vác csapatával vívtuk meg, ahol szintén sikerült ellenfelünk fölé kerekedni. A játék minden elemében jól teljesítettünk. Az első mérkőzéshez hasonlóan itt is kiemelném remek védekezésünket és a kapusteljesítményt (mindössze 2 gólt kaptunk), valamint a támadásban is hozták a fiúk, amit elvártam tőlük. Talán önzetlenségben még fejlődnünk kell.

Dolgozunk tovább!

Hajrá Farkasvár!

A csapat tagjai: Köck Botond, Szaka Milán, Hajdu Máté, Forgács Márkó, Bakó Zétény, Fonódi Dezső, Gyuris Máté, Perczel Zétény, Friedrich Márk, Czifrik Bence, Misius Ákos, Tóth Bendegúz, Gyenes Ádám, Balogh Levente, Léránt Benedek.

Eredmények:

Farkasvár DSE-       Gödöllői KC              28-6

Váci KSE-                 Farkasvár DSE         2-27

Vezetőedző: Hajdu Ágnes