A hosszú utazás ellenére is sikerült bezsebelni Szekszárdon a 4 pontot U14-es lányainknak

Október 14.-én vasárnap U14-es lányaink Szekszárdra látogattak, ahol reggel a hazai csapattal, majd a Csepel együttesével mérkőztek meg.

Nagyon korán keltünk útra, ezen a szép vasárnapon, hiszen az első mérkőzést, rögtön mi játszottuk a Szekszárdi lányokkal. A lányok picit megilletődve kezdték a mérkőzést, ami a hosszú útnak, a csúszós pályának és az ellenfél igen lelkes szurkolóinak tudhattunk be. Szerencsére, gyorsan magunkra találtunk és a nagyon jó védekezésünknek köszönhetően, sikerült az ellenfelünktől fokozatosan elhúznunk.

A második mérkőzésen a Csepel csapatával játszottunk, akik egy nagyon kellemetlen ellenfél. Magasak, erősek  és teljesen más stílust képviselnek, mint a mi. A mérkőzést álmosan kezdtük, felvettük az ellenfél tempóját, ami nekik kedvezett. Felváltva estek a gólok az első félidőben, picit magunknak tettük izgalmassá a mérkőzést. A második félidőben aztán a jobb kondíciónknak köszönhetően fokozatosan sikerült elhúznunk és a végén egy sima győzelmet aratnunk.

Gratulálok a lányoknak a mai teljesítményükhöz. Nem vagyunk hozzászokva a 3 óra utazáshoz és ez ma azért látszott is. Picit álmosan és az átlagosnál több hibával kézilabdáztunk a mai napon, de szerencsére az akarattal nem volt probléma. Az ilyen napokon éri meg az edzésen elvégzett rengeteg munka, amikor nem látványos játékkal sikerül a pontokat begyűjteni, hanem inkább az akarati tényezők döntenek. Ebben mi ma jobbak voltunk, ellenfeleinknél.

A csapat tagjai: Kanyó Dóra, Perczel Jázmin, Czifrik Virág, Czifrik Sára, Csöndör Nóra, Kiss Lilla, Oszlánszki Lili, Lévai Lili, Mellák Dorka, Décsei Krisztina, Csák Luca, Farkas Boróka, Éles Eszter, Nagy Liza.

Eredmények:

Farkasvár DSE-       Szekszárdi FGKC                22-9

 Gólszerzők: Kanyó D. (2), Perczel J. (2), Csák L. (3), Czifrik S. (1), Czifrik V. (2), Farkas B. (2), Lévai L. (2), Mellák D. (1), Oszlánszki L. (1), Décsei K. (3), Kiss L. (3).

Csepel DSE-              Farkasvár DSE                  16-24

Gólszerzők: Kanyó D. (2), Csák L. (2), Perczel J. (1), Czifrik V. (6), Lévai L. (1), Mellák D. (5), Décsei K. (3), Oszlánszki L. (2), Kiss L. (2).

Vezetőedző: Jónás Judit