U13-as lányaink Érden léptek pályára

Október 6.-án szombaton Érdre látogattunk, ahol először a Budai Farkasokkal, majd a házigazda Érddel mérkőztünk meg.

Az első mérkőzésen a Budai Farkasokkal játszottunk, egy pörgős, szaladós mérkőzést, ahol a kapusaink kiváló védései után, sikerült gyors gólokat lőnünk. Nagyon ügyesen alkalmazták a lányok a lerohanást, gyors indítást, így a biztos vezetés tudatában, lassítottunk és a felállt fal elleni játékokat gyakoroltuk.

A második mérkőzésen az Érd csapatával játszottunk, egy izgalmas, jó mérkőzést. Szerencsére kapusaink, át tudták menteni a formájukat a második mérkőzésre is, így itt is sikerült az elején, könnyű gólokat lőnünk. Innentől felváltva estek a gólok, de a jó védekezésünknek köszönhetően, megnyertük ezt a mérkőzést is.

Minden kislányom lehetőséget kapott ma is, amivel nagyon szépen éltek is. Ügyesen és bátran játszottak, aminek nagyon örülök. A befejezések pontosságán még van mit csiszolnunk, de dolgozunk rajta.

Eredmények:

 Farkasvár DSE- Budai Farkasok NKFT              29-11

 Farkasvár DSE- Érd                                             17-12

 A csapat tagjai: Andruskó Csenge, Andruskó Dóra, Czifrik Virág, Czifrik Sára, Kanyó Dóra, Décsei Krisztina, Csák Luca, Farkas Boróka, Fodor Zsófia, Hersics Dóra, Köck Réka, Mitró Luca, Nagy Liliána, Rényi-Vámos Vanda, Takács-Borók Dorka, Takács-Borók Gréti.

Vezetőedző: Jónás Judit