Remek hangulatú, szoros mérkőzések hazai pályán

A mai napon folytatódtak a küzdelmek az U14-es bajnokságban. Ezúttal mi voltunk a házigazdák, így az első es utolsó mérkőzést játszottak a lányaink.

A csoport elég kiegyensúlyozott, így remek mérkőzéseknek néztünk elébe.

Az első mérkőzésen a XVI. kerület csapatával néztünk szembe, akik hasonló játék stílust képviselnek, mint mi. Lányaink picit álmosan kezdek, az ellenfél a mérkőzés elején a mi kihagyott helyzeteinkből lőtte a gólokat. Mentünk, futottunk, akartunk de mindig egy pici pontatlanság, kapufa állta utunkat a felzárkózásban.

A második félidőben, már felváltva estek a gólok és a mérkőzés 6. percében aztán sikerült egyenlítenünk, és innen szép lassan átvettük a vezetést, amit megőriztünk a mérkőzés végéig.

A második mérkőzésen a Budaörs csapatával mérkőztünk meg, akik idáig meggyőző játékkal nyerték a meccseiket. Nagy csatára volt kilátás. A mérkőzés fej, fej mellett haladt, felváltva estek a gólok. A félidei eredmény is ezt tükrözte 9-9.

A második félidőben a védekezésünk és a kapus teljesítményünk feljavult, így átvettük a vezetést és teljesen megérdemelten nyertünk egy nagyon jó mérkőzésen.

Nagyon büszke vagyok a lányokra. Igazi csapatként küzdöttek a mai napon. Két nagyon jó ellenfelet sikerült legyőznünk ma, amiből mindenki egységesen kivette a részét. Nagyon örülök, hogy a csoportunk ennyire kiegyensúlyozott és nagyon jó mérkőzéseket tudunk játszani, hiszen ezekből a mérkőzésekből tudunk tanulni.

Dolgozunk tovább, hogy javítsuk a hibáinkat.

A csapat tagjai: Kanyó Dóra, Czifrik Sára, Csák Luca, Kiss Lilla, Czifrik Virág, Décsei Krisztina, Perczel Jázmin, Farkas Boróka, Csöndör Nóra, Lévai Lili, Oszlánszki Lili, Nagy Liza, Fodor Zsófia, Mellák Dorka, Éles Eszter.

Eredmények:

            XVI. Kerületi KMSE-         Farkasvár DSE         21-25

Góllövők: Kanyó D. (1), Perczel J. (3), Csák L. (1), Czifrik V. (3), Czifrik S. (3), Lévai L. (4), Mellák D. (4), Décsei K. (4), Nagy L. (1), Kiss L. (1).

            Moyra-Budaörs Handball-  Farkasvár DSE         17-21

Gólllövők: Kanyó D.(1), Perczel J. (7), Czifrik V. (3), Farkas B. (2), Lévai L. (1), Mellák D. (3), Décsei K. (1), Oszlánszki L. (1), Kiss L. (1), Nagy L. (1).

Vezetőedző: Jónás Judit