Továbbra is veretlen U11-es lánycsapatunk

Hétvégén az U11 csapatunk az E csoportban folytatta a küzdelmeket.

(Az eddigi csoportokat helyezések, eredmények alapján, új csoportba sorolták, mi az E csoportba lettünk besorolva, ahol hozzánk hasonló képességű csapatokat kaptunk ellenfélnek, az eredmények alapján) Első mérkőzésünket a Dömsöd csapatával játszottuk, ahol nagyon jó védekezéssel és kreatív támadójátékkal nyertünk meg.

A második mérkőzésünket a Vecsés csapata ellen játszottuk, ahol ellenfelünk egy reggeli döntetlen mérkőzés után, nem titkoltan nyerni szeretett volna ellenünk. Kicsit megilletődve kezdtük a mérkőzést, ahol az első percekben, több ziccert is hibáztunk. A mérkőzés 8-9 percében aztán sikerült megnyugodnunk, és elsősorban kiváló védekezésünknek és kapusteljesítményünknek köszönhetően, átvettük a vezetést, amit utána nem is adtunk ki a kezünkből.

Lányaim nagyon nagy izgalommal várták a mai meccseket, hiszen tudtuk, hogy jó ellenfelekkel fogunk találkozni. Ennek megfelelően, mindenki nagyon komolyan és koncentráltan játszott, ami nagyon jó védekezéssel és igen szép támadásokkal végződött. Nagyon büszke vagyok rájuk.

Csapat tagjai: Andruskó Csenge, Andruskó Dóra, Czifrik Sára, Czifrik Virág, Csák Luca, Décsei Krisztina, Farkas Boróka, Fodor Zsófia, Köck Réka, Nagy Liliána, Kanyó Dóra, Takács-Borók Gréti, Takács-Borók Dorka.

Eredmények:

 Farkasvár DSE- Dömsödi USE                  36-13

 Vecsési SE- Farkasvár DSE                       11-23

 Vezetőedző: Jónás Judit