Győzelmek Dömsödön az U9-es fiúknál

A múlt vasárnap az U9-es fiúkkal Dömsödre látogatottunk a kisiskolás bajnokság következő fordulójára. Az első mérkőzésen a Diósd csapatával játszottunk. A szokásunkhoz híven nem jól kezdtük a mérkőzést, rengeteg pontatlan átadásunk volt, a védekezésünk azonban jól funkcionált. A második félidőben sikerült támadásainkat is rendezni, így győztesen hagytuk el a pályát.

A második mérkőzésen a nálunk jóval nagyobb fizikumú Ráckeve csapata volt az ellenfelünk. A védekezésünk itt is remekül működött, labdaszerzéseinknek köszönhetően gyors gólokat tudtunk szerezni, támadásban egész tetszetős akciókat vezettünk. A szélső pozícióból történő helyzetkihasználásaink azonban hagytak némi kívánnivalót maguk után. A második játékrészben ismét sikerült ellépnünk ellenfelünktől, kapusteljesítményünk is feljavult, így mi örülhettünk a győzelemnek.

Büszke vagyok a kis csapatomra, hiszen egyre többször mutatkoznak meg, olyan játékelemek, amelyeket edzéseken nap mint nap gyakorlunk. Természetesen van hova fejlődni, de jó úton haladunk, dolgozunk tovább. Gratulálok a fiúknak!

Hajrá Farkasvár!

A csapat tagjai: Tóth Bendegúz, Gyuris Máté, Forgács Márkó, Czifrik Bence, Léránt Benedek, Hajdu Máté, Köck Botond, Misius Ákos, Nagy Bendegúz, Szaka Milán, Szirmai Olivér.

Eredmények:

Diósdi DSE- Farkasvár DSE                      12-19

Gólszerzők: Tóth Bendegúz (2), Forgács Márkó (2), Czifrik Bence (1), Léránt Benedek (2), Hajdu Máté (3), Nagy Bendegúz (7), Szaka Milán (1), Szirmai Olivér (1).

Farkasvár DSE- Ráckeve VKSK              24-13

Gólszerzők: Tóth Bendegúz (2), Forgács Márkó (8), Czifrik Bence (1), Hajdu Máté (4), Köck Botond (1), Nagy Bendegúz (3), Szaka Milán (4), Szirmai Olivér (1).

Vezetőedző: Hajdu Ágnes