Kupagyőzelem a tavaszi szünet előtt

Szerdán (03.28) reggel kis csapatunk Érdre látogatott, ahol a III. BEPELOG kupán vettünk részt, amit a Kispest csapata rendezett. Izgalommal vártuk a versenyt, hiszen igen neves csapatok ellen játszhattunk.

Első mérkőzésünket a Ferencváros csapata ellen játszottuk, amelyet kiváló védekezésünknek köszönhetően, 25:10 re nyertünk meg. A sorsolás szeszélyének köszönhetően, egyből mi játszottuk a következő mérkőzést is, méghozzá az esélyesnek tartott hazai csapat ellen. Ezen a mérkőzésen is kiválóan működött a védekezésünk, amiből sikerült könnyű gólokat szereznünk. 25:13 nyertük a mérkőzést.

Utolsó mérkőzésünket a Malév csapatával játszottuk, ahol már a támadójátékunk is igen kreatívra sikeredett, magabiztosan 27:8-ra hoztuk ezt a mérkőzést is.

Nagyon vártuk a mai napot, hiszen végre új csapatokkal játszhattunk. Igazi csapatként nyertünk, hiszen mindenki egyenlő aranyban kapott játéklehetőséget, amivel szerencsére, sikerült is élniük. A győzelmeket elsősorban, a jó kondíciónknak és kiváló védekezésünknek köszönhettük. Nagyon büszke vagyok a lányokra, hiszen eljutottunk odáig, hogy bármilyen felállításban játszhatunk, mindenki tudja a dolgát.

 Gólkirálynő: Décsei Krisztina 20 gól

Csapat tagjai: Andruskó Csenge, Andruskó Dóra, Köck Réka, Nagy Liliána, Czifrik Virág, Czifrik Sára, Csák Luca, Kanyó Dóra, Décsei Krisztina, Farkas Boróka, Fodor Zsófia.

Vezetőedző: Jónás Judit