U8-as fiaink is tornagyőzelmet ünnepelhettek a tavaszi szünet előtt

Március 29-én egy 8 csapatos tornán vettünk részt Érden. A mi csoportunkban az OKSI, a Gyömrő és az FTC szerepelt rajtunk kívül.
Az első meccsünket a Gyömrő csapatával játszottuk. Jól kezdtünk, könnyen kerültünk helyzetekbe, amiket viszont elég rossz arányban használtunk ki. A védekezésünk is elég laza volt, de ennek ellenére sikerült nagyarányú győzelemmel kezdeni a napot.

A következő ellenfél az OKSI csapata volt. Ezen a meccsen már jóval határozottabban  védekeztünk, de elöl még mindig rengeteg helyzetet hagytunk ki. Félidőbe  döntetlen állásnál átbeszéltük a kisebb védelmi hibáinkat és ezeket sikerült is kiküszöbölni a második félidőre, amelyben így szinte hiba nélkül védekeztünk. A helyzet kihasználással azonban továbbra is hadilábon álltunk így végig szorosan alakult az eredmény, de a fiúk nagyot küzdve végül 3 góllal kerekedtek felül az ellenfélen.

A harmadik meccsre a Fradi ellen végre nem hagytunk ki annyi lövést így ezen a meccsen is sikerült magabiztos győzelmet aratnunk. Így 3 győztesen megvívott mérkőzéssel jutottunk a torna döntőjébe.
A döntőt a Ráckeve ellen játszottuk. A srácok izgultak kicsit a meccs előtt, de amint elkezdődött a mérkőzés ebből a pályán nem látszódott semmi. Szépen és eredményesen is játszva, magabiztosan nyertük meg a kupát.
A fiúk élvezték a versenyt és a játékot, amit a torna megnyerésével tettek emlékezetessé maguknak. Úgy gondolom a miénk volt a legegységesebb csapat és az egyéni képességekben is kiemelkedtünk, így megérdemelten nyertünk.

A tornán szereplő játékosok: Hajdu Máté, Szaka Milán, Tóth Bendegúz, Salacz Csongor, Tóth Csanád, Léránt Benedek, Forgács Balázs.

Vezetőedző: Varjú Péter