U13-as lányaink Törökbálinton folytatták a bajnokságot

Az U13 csapatunk Törökbálinton játszotta a tavaszi idény második fordulóját.

11 órakor az igen csak átalakult, megerősödött Szigetszentmiklós csapatával mérkőztünk meg, akik a reggel igen szoros mérkőzésen voltak túl a nagy riválisunkkal szemben, így tele önbizalommal várták a mérkőzést. A mérkőzés eleje, kicsit álmosra sikeredett, de az első félidő végére helyre állt a rend, és nagyon jó védekezéssel, helyenként kifejezetten ötletes támadójátékkal simán hozták a lányok a mérkőzést.

A csapat tagjai: Csöndör Nóra, Décsei Dorina, Éles Eszter, Czifrik Virág, Czifrik Sára, Kanyó Dóra, Csák Luca, Décsei Krisztina, Kiss Lilla, Perczel Jázmin, Lévai Lili, Oszlánszki Lili, Mellák Dorka, Nagy Kitti.

A második mérkőzés felvezetése, megegyezett az első forgatókönyvével, annyi különbséggel, hogy a Százhalombatta csapata, megverte a Budai Farkasokat, így nehezebb mérkőzésre volt kilátás, pláne, hogy ellenfelünk, igen magas és erős lányokból állt. A két mérkőzés között eltelt idő, nagyon sok volt, ezért egy picit lassabban kezdtünk a megszokottnál. Az első félidő közepéig fej, fej mellett haladt a két csapat, aztán ellenfelünk elfáradt, és nekünk a jó védekezésünk, kiváló kapusteljesítménnyel kiegészülve, meghozta gyümölcsét. Fokozatosan elszakadtunk ellenfelünktől, és könnyed, szép játékkal, biztosan szereztük meg a 2 pontot.

A lányoknak a mai teljesítményükhöz, csak gratulálni tudok. Voltak hibáink, leginkább a befejezésekben, de küzdésben és akaratban kiválóan teljesítettek.

A csapat tagjai: Csöndör Nóra, Décsei Dorina, Kanyó Dóra, Czifrik Virág, Czifrik Sára, Décsei Krisztina, Csák Luca, Mellák Dorka, Lévai Lili, Kiss Lilla, Perczel Jázmin, Nagy Liza, Oszlánszki Lili, Nagy Kitti.

Eredmények:

Farkasvár DSE- Szigetszentmiklós NKSE            32-14

Gólszerzők: Czifrik Virág (7), Czifrik Sára (4), Décsei Krisztina (4), Kiss Lilla (2), Lévai Lili (7), Mellák Dorka (2), Nagy Kitti (1), Perczel Jázmin (5).

SZHB. VUK SE- Farkasvár DSE                          13-27

Gólszerzők: Czifrik Sára (3), Czifrik Virág (4), Csák Luca (6), Décsei Krisztina (2), Kanyó Dóra (2), Kiss Lilla (2), Mellák Dorka (1), Nagy Kitti (1), Nagy Liza (1), Perczel Jázmin (5).

Vezetőedző: Jónás Judit