Pilisvörösváron léptek pályára U9-es fiaink

Múlt héten vasárnap U9-es fiúcsapatunk Pilisvörösváron játszotta le idei első bajnoki mérkőzéseit immár egy jóval erősebb, kiemelt csoportba.

Az első mérkőzésen a KUK SE Érd csapata volt az ellenfelünk. Jó iramban kezdődött a találkozó, felváltva estek a gólok, míg csapatunkból többen is betaláltak, addig az Érd csapatából csak egyetlen játékosnak sikerült gólt szereznie ellenünk. Ehhez hozzájárult védelmünk is, mely többször lemaradt, de a féleidei pihenőre így is 2 gólos előnnyel mehettünk. A második félidőben fegyelmezetten betartva az edzői utasításokat sikerült rendeznünk védekezésünket, támadásban is magabiztosabbak lettünk és lerohanásainkat is eredményesen fejeztük be. Ennek köszönhetően a végeredmény nem lehetett más, mint egy nagy gólkülönbségű győzelem.

A második mérkőzésen sokkal képzettebb ellenféllel találkoztunk, a Gyömrő csapatával. Idegesen, kapkodva kezdtük a meccset, rengeteg helyzetet hagytunk ki, és több eladott labdánk is volt. A félidőben 2 góllal vezetett az ellenfél. A második félidőt az első meccshez hasonlóan fegyelmezetten folytattuk, szép támadásokkal, a szélen befejezett pontos helyzetkihasználásainkkal hamar ledolgoztuk hátrányunkat és a vezetést is átvettük. Technikai hibáink száma szerencsére minimálisra csökkent, így ismét győztesen hagyhattuk el a pályát.

Örülök, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni, és hogy labdabiztonságunk sokat javult. Büszke vagyok a fiaimra, dolgozunk tovább.

Hajrá Farkasvár!

A csapat tagjai: Balogh Levente, Gyuris Máté, Friedrich Márk, Czifrik Bence, Gyenes Ádám, Hajdu Máté, Köck Botond, Misius Ákos, Nagy Bendegúz, Szaka Milán, Szirmai Olivér, Tóth Bendegúz.

Eredmények:

Farkasvár DSE- KUK SE Érd       27-12

 Gólszerzők: Gyuris Máté (1), Czifrik Bence (2), Gyenes Ádám (3), Köck Botond (2), Nagy Bendegúz (9), Szaka Milán (4), Szirmai Olivér (6).

Gyömrői KA- Farkasvár DSE       12-19

 Gólszerzők:  Hajdu Máté (4), Köck Botond (2), Nagy Bendegúz (4), Szaka Milán (2), Tóth Bendegúz (3), Szirmai Olivér (4).

 Vezetőedző: Hajdu Ágnes