U8-as fiaink hazai rendezésű tornán szerepeltek

Múlt vasárnap U8-as tornát rendeztünk a Rákóczi iskolában. 4 csapat vett részt rajta, a BVSC 2 csapattal, a MAFC és mi.
Az első meccset a BVSC – Zugló II-es csapatával játszottuk. Jól kezdtünk és hamar elléptünk az ellenfelünktől. Végig sikerült megtalálni az üres területeket és az üres embereket a támadások során így sok gólt lőve arattunk győzelmet.
A második meccsünket a BVSC – Zugló I-es csapatával vívtuk. Sok hibával és kapkodva játszottunk, így szorosan alakult az eredmény. Mikor sikerült a játékra figyelni, szép dolgokat csináltunk a pályán. Szerencsére mindig volt valaki a pályán aki a jó megoldásokat választotta így végül ennek a mérkőzésnek is magabiztos győzelem lett a vége. A harmadik meccset a MAFC  csapatával játszottuk. Sokkal összeszedettebben kezdtük a játékot mint az előző mérkőzésen, de sajnos nem mertünk cselezni így eladtunk pár labdát amit az ellenfél ki is használt. Az eddigiekkel ellentétben nem sikerült gólokat lőnünk és mivel védekezésben túl nagy távolságra voltunk az ellenféltől, így félidőben elég nagy hátrányban volt a csapat. A második félidőben már jóval eredményesebben támadtunk, de a védekezésünk továbbra sem volt elég hatékony így kikaptunk az utolsó meccsünkön.
A 4 csapat közül 2. lettünk, de ami a helyezésnél sokkal fontosabb mindenki sokat tudott játszani. Az volt a célunk, hogy a sok edzés mellett minél több meccset tudjon játszani a csapat a gyerekek fejlődése érdekében.

A csapat tagjai: Kircsi Alex, Tóth Benedek, Tóth Csanád, Forgács Balázs, Holpert Ádám, Pászti Gergő, Léránt Benedek.

Vezetőedző: Varjú Péter