U9-es fiúcsapatunk Gödöllőn járt a múlt hétvégén

A hétvégén ismét Gödöllőre utaztunk a kisiskolás bajnokság idei év utolsó fordulójára.

Az első mérkőzésünkön a hazai csapat volt az ellenfelünk, ahol a várakozásnak megfelelő teljesítményt nyújtottak a fiúk. Remek védekezésünknek, hatékony támadójátékunknak köszönhetően magabiztos győzelemmel hagytuk el a pályát.

Az idei év legizgalmasabb mérkőzését sikerült lejátszanunk a Vác csapatával. Védekezésünk ismét nem okozott csalódást, kemény ütközésekkel és kiváló kapusteljesítménnyel nehezítettük meg az ellenfél dolgát. Támadásban akadtak hibák, rengeteg 100%-os helyzetet hagytunk ki, így nem tudtunk nagyobb gólkülönbségre szert tenni. A végén az óriási küzdésnek és akaratnak köszönhetően végül győzelemmel zártuk a napot. Hihetetlen érzés volt, ahogy a győzelem után körbe-körbe ugrálva ünnepeltek.

Természetesen dolgozunk tovább és igyekszünk a hibáinkon javítani.

Nagyon büszke vagyok fiaimra hatalmasat küzdöttek és megmutatták, hogy igazi csapatként tudnak funkcionálni.

A csapat tagjai: Balogh Levente, Léránt Benedek, Fonódi Dezső, Czifrik Bence, Friedrich Márk, Hajdu Máté, Köck Botond, Misius Ákos, Nagy Bendegúz, Szaka Milán, Szirmai Olivér, Tóth Bendegúz.

Eredmények:

Gödöllői KSE- Farkasvár DSE                      3-24

Gólszerzők: Léránt B. (1), Balogh L. (4), Czifrik B. (1), Hajdu M. (1), Köck B. (4), Nagy B. (3), Szaka M. (8), Szirmai O. (1), Tóth B. (1).

Farkasvár DSE- Váci KSE                            15-9

Gólszerzők: Léránt B. (1), Hajdu M. (3), Köck B. (2), Nagy B. (4), Szaka M. (1), Szirmai O. (2), Tóth B. (2).

Vezetőedző: Hajdu Ágnes