Ferenczy-Kupán szerepeltek U13-as lányaink

Az U13 csapatunk részt vett a Ferenczy Kupán, ahol az ’A’ csoportba sorsoltak minket, a Budaörs,  Érd,  Debrecen, Gézengúzok ( kalocsai csapat)  társaságába.

Az első meccsünket a budaörsi lányokkal, álmosan kezdtük és így is fejeztük be, az eredmény döntetlen lett (13-13).

Következett a Debrecen csapata, ami egy rendkívül jó gárda, kilógtak a mezőnyből, tőlük kikaptunk 20:9 re.

A Gézengúzokat legyőztük, majd jött az Érd elleni mérkőzés, ahol, ha nyerünk, második, ha döntetlen harmadik, ha kikapunk, akkor pedig a negyedik helyen végzünk a csoportban.

Egy nagyon változatos mérkőzésen, sajnos 1 góllal kikaptunk, így a Pénzügyőr csapatával játszottunk vasárnap reggel. Az egész tornán, itt sikerült a legszebb játékot bemutatnunk, nyertünk is a nálunk jóval erősebb fizikumú csapat ellen. A torna utolsó mérkőzésén a Salgótarjáni lányokkal játszottunk,  ahol 2 góllal kikaptunk.

A tornát nagy izgalommal vártuk, hiszen úgy gondoltuk, hogy számunkra ismeretlen csapatokkal fogunk megismerkedni. Ez a sorsolás pillanatában látszott, hogy nem teljesen így van, hiszen picit az volt az érzésem, mintha bajnokira mentünk volna.  (Érd, Budaörs egy csoportba vagyunk).

Összességében nagyon hasznos volt a torna számunkra, hiszen fiatal csapatunkkal erősebb ellenfelek ellen sikerült szoros mérkőzéseket játszanunk. Sokat tanultunk a küzdelmes mérkőzéseken.

A csapat tagjai: Décsei Krisztina, Czifrik Virág, Mellák Dorka, Lévai Lili, Csák Luca, Kanyó Dóra, Csöndör Nóra, Oszlánszki Lili, Czifrik Sára, Kiss Lilla, Nagy Kitti, Nagy Liza, Décsei Dorina, Éles Eszter, Farkas Boróka.

Vezetőedző: Jónás Judit