U13-as lánycsapatunk Tökölön lépett pályára a hétvégén

Szombaton az U13 lánycsapatunk Tökölön folytatta a bajnoki sorozatot. 

Reggel 9 órakor az igen jó játékerőt képviselő Budai Farkasok volt az ellenfél, akiktől egy változatos mérkőzésen pontot loptunk. A második mérkőzésen a Budaörs csapata volt az ellenfél, ahol vereséget szenvedtünk.

Lányaim ma megmutatták, hogy bármelyik csapat ellen partiban tudunk lenni. A mostani fordulóban két nagyon jó csapat ellen játszottunk. A reggeli mérkőzésen nagyon jó védekezéssel sikerült pontot szereznünk.  Úgy, hogy a vége előtt 2 perccel az ellenfél még 3 góllal vezetett. Harcosak voltak a lányok, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagyon sok ziccert hagytunk ki.

A második mérkőzésen,  sajnos bealudtunk,  azt gondolom, nekik még sok a két mérkőzés között a 4 órás várakozás. A mérkőzés egészét a Budaörs uralta, aki a hibáinkat, könyörtelenül kihasználta. Semmi baj nem történt, két jó mérkőzést játszottunk és az, hogy az emberbe maradt egy kis hiányérzet, az csak azt jelenti, hogy a csapat egyre jobb.

Dolgozunk tovább, hogy mosolyogva tudjuk a pályát elhagyni a következő mérkőzésen.

Hajrá Farkasvár!

A csapat tagjai: Berényi Zoé, Kanyó Dóra, Czifrik Virág, Csák Luca, Csöndör Nóra, Décsei Krisztina, Kiss Lilla, Czifrik Sára, Mellák Dorka, Nagy Kitti, Nagy Liza, Oszlánszki Lili, Farkas Boróka, Décsei Dorina.

Eredmények:

Budai Farkasok NKFT- Farkasvár DSE       19-19

Gólszerzők: Berényi Zoé (2), Kanyó Dóra (2), Czifrik Virág (1), Csák Luca, Csöndör Nóra, Décsei Krisztina (4), Kiss Lilla, Czifrik Sára (4), Mellák Dorka, Nagy Kitti (6), Nagy Liza, Oszlánszki Lili, Farkas Boróka, Décsei Dorina.

Farkasvár DSE- Budaörsi KSE         13-18

Gólszerzők: Berényi Zoé, Kanyó Dóra, Czifrik Virág (2), Csák Luca (1), Csöndör Nóra, Décsei Krisztina (2), Kiss Lilla, Czifrik Sára (2), Mellák Dorka, Nagy Kitti (4), Nagy Liza, Oszlánszki Lili, Farkas Boróka (2), Décsei Dorina.

Vezetőedző: Jónás Judit