Megkezdte szereplését U10-es fiúcsapatunk a bajnokságban

A hétvégén hazai pályán kezdte meg a bajnokságot  U10-es fiúcsapatunk. Nagy mérföldkőhöz érkezett U10-es csapatunk, hiszen a kispályáról és a szivacskézilabdáról továbbléptünk a nagypályára és a „bőrlabdára”. Szerencsére az ilyenkor szokásos bizonytalanságnak, megilletődöttségnek semmi nyoma nem látszott a csapatunkon az első mérkőzésen.

Az első félidőben lendületesen kezdtünk, sok labdát szereztünk, és könnyű gólokat lőttünk. Nagyon jól működött a védekezésünk, és az ebből indított lerohanások is. A második félidőben már többféle felállást is kipróbáltunk, így picit alábbhagyott a lendület, de a vezetésünk, és a győzelmünk egy percig se forgott veszélyben.

A második mérkőzésen szerencsére folytattuk az első meccs lehengerlő játékát, sok labdaszerzésnek köszönhetően könnyű gólokat szerzünk. Itt is kis visszaesés volt megfigyelhető a második félidőre, de szerencsére itt se kellett féltenünk az előnyünket.

Látva a többi csapatot, mindenhol 1-2 játékos emelkedik ki a csapatból, nálunk szerencsére mindenki hozzá tudja tenni a saját tudását. Sikerült csapatként nyerni mind két mérkőzésen, ami nagyon örömteli. Ez a gólszerzők eloszlásán is látszik. Továbbá ki kell emelni a kapusokat, akik mindkét mérkőzésen remekül védtek.

Gratulálok a fiúknak! Hajrá Farkasvár!

Csapat tagjai: Andruskó Gergely, Conzadori Chicco, Grósz Bence, Hajdu Máté, Kecskés Dávid, Kovács Boldizsár, Merész Gellért, Rékási Roland, Stygár-Joó János, Szaka Milán, Tóth Soma, Vrhovina Benjámin.

Eredmények:

Vecsési SE-Farkasvár DSE 6:14 (1:9)

Gólszerzők: Tóth Soma, Kovács Boldizsár 4-4, Vrhovina Benjámin 3, Rékási Roland, Conzadori Chicco, Merész Gellért 1-1.

Farkasvár DSE-Budai Farkasok NKFT 22:9 (11:3)

Gólszerzők: Tóth Soma, Kovács Boldizsár 5-5, Hajdu Máté 4, Merész Gellért, Vrhovina Benjámin, Szaka Milán 2-2, Rékási Roland, Kecskés Dávid 1-1.

Vezetőedző : Szádeczky-Kardoss Csaba