Örömjáték, magabiztos győzelmek az U9-es fiúknál

A hétvégén Gödöllőn lépett pályára U9-es fiúcsapatunk a kisiskolás bajnokságban.

Nagy izgalommal vártuk ezt a napot, hiszen a fiúk most először tapasztalhatták meg, hogy milyen, amikor 3 helyett 5 mezőnyjátékos van a pályán.

Az első mérkőzést a Budai Farkasok csapata ellen játszottuk. Hatékony védekezésünkkel rengeteg labdát szereztünk, ezekből indított lerohanásokból jól kihasználtuk helyzeteinket, bár a pontatlan átadásokon és labdaátvételeken még javítanunk kell. A kiváló kapusteljesítményünket jelzi, hogy az első félidőben gólt sem kaptunk. A második félidőt ott folytattuk, ahol az elsőt abbahagytuk, fölényes győzelmet arattunk.

A második mérkőzésen is nagyon motiváltak voltak a fiúk, itt is a védekezést emelném ki, illetve az első mérkőzésen elkövetett labdaátadási hibáinkat minimalizáltuk, így örömjátékot mutatva, természetesen tisztelve az ellenfelet, magabiztos győzelemmel zártuk a napot.

Hihetetlenül büszke vagyok a fiúkra, bátran játszottak, és ami a legfontosabb mindenki egytől egyig élvezte a percet, amikor a pályán volt. Természetesen van még hova fejlődni, folytatjuk tovább a munkát. Gratulálok a fiúknak!

Hajrá Farkasvár!

Eredmények:

Budai Farkasok NKFT- Farkasvár DSE  2-20

Gólszerzők: Balogh Levente (1), Czifrik Bence (1), Gyuris Máté (1), Gyenes Ádám, Hajdu Máté (3), Köck Botond, Misius Ákos, Nagy Bendegúz (3), Szaka Milán (5), Szirmai Olivér (1), Bakó Zétény (5).

Farkasvár DSE- Főnix ISE                        30-3

Gólszerzők: Balogh Levente, Czifrik Bence (1), Gyuris Máté (2), Gyenes Ádám (3), Hajdu Máté (3), Köck Botond, Misius Ákos, Nagy Bendegúz (7), Szaka Milán (4), Szirmai Olivér (3), Bakó Zétény (7).

Vezetőedző: Hajdu Ágnes