A hétvégén Tápiószentmártonra utazott az U7-es korosztály

Április 29-én ismét Tápiószentmártonra utazott az U7-es csapatunk a soron következő fordulóra.

Az első meccsünket a Szigetszentmiklós csapatával játszottuk. A meccs elején a szokásos tapogatózó játék folyt, mindkét csapat tagjai keresték a helyüket a pályán. A Szigetszentmiklósi csapat eszmélt hamarabb így 6 gólos vezetéssel cseréltünk térfelet. A fordulás után teljesen megváltozott a játék. Remekül védekeztünk és támadásban is több szép kombinatív akciót sikerült vezetnünk, amivel szorossá tudtuk tenni a mérkőzést.

Farkasvár DSE- Szigetszentmiklós: 5 – 8 (1-7)

Csapat tagjai (lőtt gólok): Forgács Balázs (2), Tóth Benedek (1), Kircsi Alex, Horváth Hunor (1), Lénárt Benedek, Tóth Bendegúz (1).

 

Második meccsünket mondhatni szokás szerint a Pilisvörösvár csapata ellen vívtuk, ahol az első meccsel ellentétben rendkívül jól kezdtünk. Sokáig vezettünk, de a félidő végére kihasználta hibáinkat az ellenfél így sikerült fordítania. A második félidőben hasonlóan teljesített mindkét csapat, nálunk ugyan úgy jelen voltak a szép megoldások mellett az apró hibák is.

Farkasvár DSE- Pilisvörösvár: 9 – 14 (5-9)

Csapat tagjai (lőtt gólok): Forgács Balázs, Tóth Benedek, Kircsi Alex (1), Horváth Hunor, Lénárt Benedek, Tóth Bendegúz (8).

Ismét hasznos, szoros meccseket játszottunk és majd ha megszerezzük a szükséges mérkőzés rutint az ilyen, és hasonló meccsekből többször jövünk ki győztesen.

Edző: Varjú Péter