U8- Fölényes győzelmek Cegléden

Április 30.-án Ceglédre kellett utaznunk a soron következő fordulóra. Mostanában nem először kellett messzire utaznunk, de jól vették az akadályt a fiúk és mind odafele mind visszafele jól érezték magukat a buszon is. Mindkét meccsünket Ceglédi csapatokkal játszottuk és már a legelején kiderült, hogy óriási a különbség a csapatok között – a javunkra. Mindkét mérkőzésen felszabadultan, vidáman játszottak a srácok. Az egyedüli hiba, hogy néha alkalmazkodtunk az ellenfeleink lassú játékához, de ez ilyen tudáskülönbségnél azért érthető. Minden mezőnyjátékosunk sikerült a gólszerzés és a csapatépítés szempontjából is tettünk egy lépést előre, így a nagy különbségű győzelmek mellett ennek is örülök.

Cegléd II. – Farkasvár DSE: 1 – 21 (0-10)

Csapat tagjai (dobott gólok): Szaka Milán (5), Hajdu Máté (3), Nagy Bendegúz (3), Bakó Zétény (5), Misius Ákos (kapus), Gyenes Ádám (kapus), Szirmai Olivér (5), Fonódi Dezső.

 

Cegléd IV. – Farkasvár: 1 – 22 (0-11)

Csapat tagjai (dobott gólok): Szaka Milán (3), Hajdu Máté (5), Nagy Bendegúz (2), Bakó Zétény (8), Misius Ákos (kapus), Gyenes Ádám (3), Szirmai Olivér (kapus), Fonódi Dezső (1).

Edző: Varjú Péter