U8-Hazai rendezésű tavaszváró torna március utolsó vasárnapján

Március 26-án rendezte a Farkasvár DSE a Tavaszi Tornáját, amelyen az U8-as korosztályban két csapattal is részt vettünk. A 4 csapatosra tervezett tornán az FTC mégsem tudott rész venni így az OKSI-val játszottak a csapataink 2 fordulós körmérkőzéseket.
A csapataink egymás ellen barátságos hangulatú meccseket játszottak, akárcsak edzésen, de a közönség, a bíró és a felfokozott hangulat mindenkit a legjobb teljesítményére sarkallt.

Rengetek szép megoldást láthattunk, úgy gondolom mindenki megmutathatta a tudása legjavát és hogy mennyit fejlődött az elmúlt időszak edzéseinek hatására.
A Farkasvár II.-es csapata az OKSI ellen az első meccsen szoros első félidő után a második félidőben elkövetett több technikai hiba miatt vereséget szenvedett. A másik mérkőzésükön rendkívül kiélezett csatában, óriásit küzdve értek el döntetlent a srácok.
A Farkasvár I.-es csapata mindkét mérkőzésen magabiztos győzelmet aratott. Szép akciókat vezetve szerezték góljaikat, és már védekezésben is egyre többet mutatnak be az edzésen tanultakban.
A Farkasvár csapata adta a torna gólkirályát: Bakó Zétény és a torna legjobb kapusát is: Misius Ákos, valamint a torna legjobb játékosának díját is többen kiérdemelhették volna a csapatunkból.
Öröm volt látni ahogy egymást biztatták a két csapat tagjai.
A torna végeredménye:
1. Farkasvár I.
2. OKSI
3. Farkasvár II.
Csapat tagjai:
Farkasvár I.:Hajdu Máté, Szaka Milán, Gyenes Ádám, Nagy Bendegúz, Szirmai Olivér, Bakó Zétény, Misius Ákos, Czifrik Bence.
Farkasvár II.:Kerekes Zalán, Lénárt Benedek, Gyuris Máté, Köck Botond, Balogh Levente, Forgács Balázs.