U8- Magabiztos győzelmek Pilisvörösváron

Pilisvörösváron játszotta a második körét a bajnokságban az U8-as csapat. Az első meccset a Ráckeve csapatával játszottuk. Az első félidőben még visszafogottabban játszottak a fiúk, így szorosan alakult a mérkőzés. Fordulás után már jobban betartották a kért dolgokat, sokkal többet mozogtak a pályán és rendre észrevették az üresen helyezkedő társukat, így magabiztos győzelme ünnepelhettek a végén.
Úgy gondolom edzéseken már sokkal harcosabban és jobban védekezünk mint amit a meccsen bemutattunk az külön öröm, hogy minden mezőnyjátékosnak sikerült a gólszerzés valamint hogy ugyan azon a meccsen belül sikerült kijavítani a hibáink egy részét.

Ráckeve VKSK – Farkasvár DSE: 10 – 19 (2-5)

A csapat tagjai: Nagy Bendegúz (2), Bakó Zétény (4), Misius Ákos (kapus), Gyenes Ádám (kapus), Czifrik Bence (1), Hajdu Máté (7), Szaka Milán (5).

Második meccsünket a Mogyoród csapatával játszottuk, ahol mind támadásban mind védekezésben uraltuk a meccset. Rengeteg labdaszerzése volt a csapatnak és támadásban mindig keresték a legjobb helyzetben lévő társukat, remek passzokkal szolgálták ki egymást a srácok.

Farkasvár DSE – Mogyoródi KSK: 27 – 2 (14-0)

A csapat tagjai: Nagy Bendegúz (5), Bakó Zétény (9), Misius Ákos (kapus), Gyenes Ádám (2), Czifrik Bence, Hajdu Máté (7), Szaka Milán (4).