Felemás mérleggel zárta a hétvégét U9-es csapatunk Érden- Szádeczky-Kardoss Csaba vezetőedző értékelése

Felforgatott csapattal érkeztünk Érdre az U9-es bajnokság legutóbbi fordulójára. Sajnos a csapat egy része osztálysíelésen vett részt, így egy cserénk volt összesen.

Az első mérkőzés elején meg is látszott, hogy még soha nem látott felállásban játszottunk, de szerencsére pár perc után megnyugodtunk, és szép játékkal sikerült fölényes győzelmet aratnunk. Külön öröm volt, hogy minden mezőnyjátékos szerzett gólt ezen a mérkőzésen.

Farkasvár DSE-SZKSK II. Érd 26-10  (14:5)

Gólszerzők:  Rékási Roland (8), Tóth Soma (7), Stygár-Joó János (5), Szaka Milán (4), Hajdu Máté (1), Vrhovina Benjámin (1)

A második mérkőzésen a fizikálisan erősebb, sebességben gyorsabb Ráckeve ellen játszottunk, ahol az elején eléggé megijedtünk a „látványuktól”. Ennek köszönhetően a félidőre jelentős hátrányba kerültünk. A szünetben kis lelket sikerült önteni a srácokba, ennek köszönhetően a második játékrészben már kiegyensúlyozottabb mérkőzés folyt, bár ezt a játékrészt is elveszítettük, de ezt csupán csak 3 góllal. Ha a mérkőzés elejétől hasonlóan játszunk, mint a második félidőben, akkor szorosabb eredmény születhetett volna!

Ráckeve KSK-Farkasvár DSE 21-11 (12:5)

Gólszerzők: Hajdu Máté (3), Tóth Soma (2), Szaka Milán (2), Vrhovina Benjámin (2,) Rékási Roland (1), Stygár-Joó János (1).