Izgalmas mérkőzéseken győzedelmeskedett U10-es csapatunk- Szádeczky- Kardoss Csaba vezetőedző értékelte a hétvégi teljesítményt

Két nehéz mérkőzéssel folytatódott az U10-es csapatunk bajnoksága Érden.

Az első mérkőzésen a régió egyik legerősebb csapatával, a Budaörssel játszottunk. Ez eddigi erősségünknek számító emberfogás nem működött nagyon, így a félidő elején rohantunk az eredmény után. A sorcsere nekünk hozott szerencsét, így a szünetre már kétgólos előnnyel vonulhattunk. A második félidő elején ismét az ellenfélnek sikerült jobban az emberfogás, így hamar kiegyenlítettek. Szerencsére nem sikerült átvenniük a vezetést, viszont nekünk sikerült újítani, így az utolsó 4 percet 4:1-re sikerült nyernünk, így végül 3 gólos győzelmet arattunk. Nem volt hibátlan a játékunk (sok ziccer és technikai hiba…), de nagyon jól küzdöttünk ezen a kemény mérkőzésen.

Budaörs-Farkasvár DSE 16-19 (7-9)

A csapat tagjai: Hajdu Balázs, Fejérdy Samu, Bagi Bence, Királycsik Kornél, Kiss Máté, Czotter Benedek, Bogdán Igor, Dudás Boldizsár, Kovács Boldizsár, Vrhovina Benjámin, Merész Gellért, Grósz Bence.

Gólszerzők: Fejérdy Samu 9, Hajdu Balázs 5, Czotter Benedek 3, Kiss Máté 2

A második meccsen szerencsére a védekezésünk javult, itt támadásban akadtak gondjaik (sok rossz indítás, kimaradt helyzetek), csupán csak ezért volt 3 gól a különbség a szünetben. A második félidőben már gólra váltottuk a helyzeteinket, így végül megérdemelten nyertünk 6 góllal.

Tudunk ennél jobban is játszani, de örömteli látni, hogy küzdeni is nagyon tudunk, és nem esünk kétségbe, ha valami nem sikerül!

Gratulálok a fiúknak!

Hajrá Farkasvár!

Farkasvár DSE-Ceglédi KKSE 20-14 (8-5)

Gólszerzők: : Fejérdy Samu 6, Hajdu Balász 5, Kiss Máté, Czotter Benedek 3-3, Kovács Boldizsár, Királycsik Kornél, Vrhovina Benjámin 1-1