U9-es fiaink is pályára léptek a Ferenczy-Kupán

Az év utolsó versenye az U9-es fiúk számára a Ferenczy-Kupa volt.

Óriási izgalommal vártuk ezt a hétvégét, hiszen számunkra eddig ismeretlen csapatokkal mértük össze tudásunkat. A kétnapos rendezvényen a mi korosztályunkba 6 csapat körmérkőzéses rendszerben döntötte el a kupa sorsát.

Az első nap 3 mérkőzést játszottunk, a Csepel, a házigazda ASI és a Szigetszentmiklós csapatai ellen. Az első meccsen magabiztos győzelmet arattunk a Csepel együttese ellen, a házigazdák nagyobb fejtörést okoztak, főleg a nálunk jóval nagyobb termetű kapusuk, de akkor is, nagy örömömre, győztesen hagytuk el a pályát. A Szigetszentmiklós csapata ellen egy végletekig kiélezett, szoros mérkőzésen maradtunk alul, egy olyan ellenféllel szemben, akik szemmel láthatóan fizikailag jóval erősebbek voltak nálunk. Ennek ellenére szépen tartottuk magunkat, hatalmasat küzdöttek a fiúk.

A második napot a végső győzelemre is esélyes PLER csapata ellen kezdtük. Technikailag és taktikailag is kimagaslott ez a csapat mezőnyből, így ellenfelünk végig magabiztosan vezetve sima győzelmet aratott. Végül a bronzérem sorsát számunkra a torna utolsó mérkőzése jelentette. Közel azonos képességű csapat volt az ellenfelünk, végig bátrak és fegyelmezettek voltunk, melynek köszönhetően óriási csatában végül győzelemmel zártuk a tornát, és megszereztük a 3. helyet.

Összességében elégedett vagyok a fiúk teljesítményével, hasznos volt, hogy részt tudtunk venni ezen a jeles rendezvényen, hiszen szoros, küzdelmes mérkőzéseket is sikerült játszanunk, amikből a jövőben rengeteget tudunk tanulni.  Dolgozunk tovább, hogy még jobbak lehessünk!

Hajrá Farkasvár!

A csapat tagjai: Szaka Milán, Hajdu Máté, Gyuris Máté, Misius Ákos, Balogh Levente, Tóth Bendegúz, Köck Botond, Fonódi Dezső, Szirmai Olivér, Nagy Bendegúz, Gyenes Ádám, Czifrik Bence,  Lénárt Benedek.

Vezetőedző: Hajdu Ágnes

Fotó: Cseh Péter