Fölényes győzelmekkel kezdték a szezont két legidősebb korosztályunk

A 2019/2020 évben U 15 lánycsapatunk a területi bajnokságban a G csoportban kapott helyet.

A csoportunk a következő: Farkasvár DSE, VS Dunakeszi, XVI.kerületi KMSE, Gödi SE, DKA, REAC Sportiskola

Az első fordulóban mi voltunk a rendezők, így reggel 9 órakor a csoport nagy riválisával, a XVI. kerülettel mérkőztünk meg. Ellenfelünkkel tavaly is egy csoportban szerepeltünk az alapszakaszban, így tudtuk, hogy kiélezett, küzdelmes mérkőzésre kell számítanunk. Az első mérkőzés izgalma, feszültsége látszott a mérkőzés elején, így a 10.percig szoros volt az állás (5-3), de onnan sikerült a jó védekezésünknek köszönhetően fokozatosan ellépni, így a vége 25-15 lett a javunkra.

Következett a második mérkőzés a REAC sportiskola ellen. Ellenfelünk igazából szeptember elején állt össze, még szokták egymás ritmusát, sok sikert kívánunk nekik a szezonra.  A mérkőzést 59-2 re nyertük.

Jónás Judit vezetőedző értékelése:

„ Nagyon sajnálom, hogy megszüntették ebben az évben a másodosztályt, ami egy számunkra remek bajnokságnak bizonyult tavaly. Sokat dolgoztunk az elmúlt évben és nyáron is, azt hiszem ez látszott a mai mérkőzéseken is. Dolgozunk tovább, hogy minél színesebb legyen a játékunk.”

A csapat tagjai: Kanyó Dóra, Czifrik Virág, Csöndör Nóra, Perczel Jázmin, Csák Luca, Éles Eszter, Czifrik Sára, Farkas Boróka, Lévai Lili, Mellák Dorka, Décsei Krisztina, Oszlánszki Lili, Köck Réka.

 

A 2019/2020 évben U14 lánycsapatunk a területi bajnokságban a P csoportban kapott helyet.

Csoportunk a következő: Farkasvár DSE, KASE, VS Dunakeszi, Domony, DKA, Szentendrei NKE, Mogyoród, Gödöllői SE

Az első fordulóban mi voltunk a rendezők, így reggel 9 órakor a KASE csapata ellen mérkőztünk meg. Ellenfelünknek volt miért visszavágnunk, hiszen a 2 évig tartó veretlenségünk, tavaly pont ellenük szakadt meg. Ennek megfelelően a lányok az első perctől kezdve nagyon komolyan vették a mérkőzést. Kiváló kapusteljesítmény és harcos védekezés jellemezte a találkozó elejét, ami a mérkőzés folyamán kiegészült jó támadásokkal, így a vége 23-13 lett, nekünk.

A második mérkőzésünket a Mogyoródi lányokkal játszottuk, ahol a mérkőzést 39-5 nyertük meg.

Jónás Judit vezetőedző értékelése:

„ A lányok ügyesen és harcosan játszottak az első mérkőzésen, aminek az eredménye egy szép győzelem lett”

A csapat tagjai: Kanyó Dóra, Czifrik Virág, Csák Luca,  Czifrik Sára, Farkas Boróka,  Décsei Krisztina,  Köck Réka, Andruskó Dóra, Andruskó Csenge, Fodor Zsófia, Takács-Borók Gréti, Nagy Liliána, Mitró Luca.