U7-es fiaink Budaörsön léptek pályára a hétvégén

U7-es fiú játékosaink a bajnoki mérkőzés második fordulójára Budaörsre látogattak.

Első mérkőzésünket a tápiószentmártoni Aranyszarvas S. E. ellen játszottuk,ahol nagy örömömre nagyon jól játszottak a fiúk. Jól alkalmaztuk az emberfogást és a passzok is sokkal jobban sikerültek, mint a múlt alkalommal. A múltkori forduló rutintalansága és bizonytalansága teljesen elszállt. Habár az új szabály szerint nem számolták a gólokat persze a fiúk folyamatosan észben tartották, és számolásuk szerint 8-5 lett a végeredmény,ami kb. tükrözi is a valóságot.

Második mérkőzésünket a Pilisvörösvár csapata ellen játszottuk. Ellenük a múltkori fordulóban kikaptunk. Itt már nehezebb dolgunk volt, de szerencsére mindenki folytatta a jó szereplést, nem ijedtünk meg. Sok passz volt a játékban, és nagyjából végig tudta mindenki, hogy védekezésnél kit kell fognia. Sokszor volt még, hogy a gyerekek figyelmen kívül hagyták a bírói sípot, és azt figyelték, hogy én mikor jelzek a középkezdéshez, de számolásunk szerint itt is mi nyertünk, örömmel és megelégedve jöttünk le a pályáról.

A csapat tagjai: Bencsát Krisztián, Fodor Benjámin, Hágen Erik, Holpert Ádám, Jin Zihuan, Luterán Bercel, Mangel Benedek, Mitró Márk.

Edző: Sergő Virág