Dupla győzelem az U9-es lányoknál

Az előző forduló mérkőzéseit lejátszva bizakodóan vártuk a szombati napot! Az első meccset a DKA II-es csapatával játszottuk. A lányok bátran kezdték a mérkőzést, szép és pontos játékkal. Remekül működtek a páros kapcsolatok, a szélső befutásokból sok gólt szereztünk. Védekezésünk és kapusteljesítményünk továbbra is kiváló. Az első félidőt már nagy különbséggel zártuk. A második félidőben sem lankadt a lányok figyelme így a végén győzelemmel hagytuk el a pályát.

Farkasvár DSE – DKA II.               12 – 4 (7-0)

Csapat tagjai: Dombai Emília 2, Göllner Sára 1, Poják Zsófia, Holpert Enikő 3, Korcsog Kamilla 2, Stringovics Dorottya 2, Turnheim Alexandra, Nagy Laura Luca, Léránt Anna 2.

A második mérkőzésünket a DKA III. csapata ellen vívtuk. Az első félidőben ezen a mérkőzésen kicsit többet hibáztunk támadásban, de a kemény védekezésünkkel nem engedtük ki kezünkből a meccset. A második félidőben az átlövés góljaink is megérkeztek és ezzel már magabiztosabb előnyt szereztünk és győzelmet arattunk.

DKA III. – Farkasvár DSE              3 – 13 (1 – 4)

Csapat tagjai: Dombai Emília, Göllner Sára 1, Poják Zsófia, Holpert Enikő, Korcsog Kamilla 4, Stringovics Dorottya 2, Turnheim Alexandra, Nagy Laura Luca, Léránt Anna 2, Székács Laura 4.

Gratulálok a lányoknak és köszönjük a szurkolást és sok dicsérő szót a szülőknek!

Hajrá Farkasvár!