U8- Izgalmas mérkőzésekkel zárta az idei évet U8-as csapatunk

Május 14.-én Szentendrén “hazai pályán” tartották az utolsó fordulót a bajnokságban.
Az első meccsünket a Szigetszentmiklós I. csapatával játszottuk. Az ellenfelünk fizikálisan erősebb volt nálunk ám ennek ellenére jól kezdtük a védekezést és mikor támadásban is sikerült jó döntéseket hozni (mikor passzoljunk, mikor lőjünk) egy kis előnyt harcoltunk ki a félidőre. A második félidőben védekezésben több helyezkedési hibánk volt így több gólt kaptunk, de támadásban sikerült folytatni az első félidei jó játékunkat így a végéig megmaradt az első félidőben kialakult különbség.

Szigetszentmiklós I. – Farkasvár DSE: 14 – 17 (4-8)

A csapat tagjai: Szaka Milán (5), Hajdu Máté (4), Szirmai Olivér (1), Bakó Zétény (4), Köck Botond (1), Nagy Bendegúz (2), Misius Ákos, Gyenes Ádám.

A második meccsünket a Szigetszentmiklós II. csapatával játszottuk.
A mérkőzés elején meglepett minket, hogy az ellenfél teljesen visszazárt a saját hatosára így nehézkesen indult a támadójátékunk. De pár perc elteltével rájöttünk hogy átlövésből is lehet gólokat lőni. Védekezésben gyakran voltunk túl távol az ellenféltől amiből a gólokat kaptuk. A második félidőben felváltva vezettek a csapatok, mi támadásban remekül kombináltuk a betöréseket és az átlövéseket, míg védekezésben remek periódusokat produkáltunk. El kell ismerni, hogy az ellenfél is szép gólokat lőtt így végül igazságos döntetlen született. A szezon legizgalmasabb és legjobb hangulatú találkozójával zártuk a bajnokságot.

Farkasvár DSE – Szigetszentmiklós II.: 20 – 20 (9-10)

A csapat tagjai: Szaka Milán (4), Hajdu Máté (6), Szirmai Olivér, Bakó Zétény (6), Köck Botond, Nagy Bendegúz (2), Misius Ákos, Gyenes Ádám (2).

Varjú Péter- vezetőedző