Védekezésben remekeltek az U11-es lányok

2024.03.24 LU11, 4. forduló

Vasárnap az U 11-es lányaink a Kalászi Sportcsarnokban adtak számot tudásukról.

Az Esztergomi Oroszlánok csapatával játszottuk az első mérkőzést, az első percekben egyértelműen bebizonyítottuk az ellenfélnek, hogy kemény védőfalunk áttöréséhez, minden erejükre szükség lesz. A támadójátékunk hatékonynak bizonyult, a sorcserék sem változtattak a mérkőzés képén, sok szép megoldásnak tapsolhatott a lelkes közönségünk. Időnként néhány technikai hiba ugyan becsúszott a játékunkba, de ez nem vette el a kedvünket. Minden mezőny játékos számára tudtunk Lövő helyzetet kialakítani, és szinte mindenki szerzett gólt. Játékosaink végig fegyelmezett, koncentrált játékkal tisztelték meg az ellenfelet.

A második mérkőzésünket a Squadra Buda csapata ellen játszottuk. A mérkőzésen kemény játékkal rukkoltak elő a lányok, mindkét csapat stabil védekezést mutatott be. Ennek megfelelően nagyon kevés gól született. Külön öröm a csapat számára, hogy sok helyzetet tudtunk kidolgozni a vonaljátékosok számára, az összjáték területén nagyot léptünk előre!

Csapatunk tagjai:

CSERVENKA HANNA

HORVÁTH LÉNA
DOMBAI DOMINIKA
DOMBAI DÓRA
DIBALA PETRA (KAPUS)
PÓKOS DÉVA BIANKA
SZILÁGYI SZOFI

ZÁVODI JANKA
PÁLINCSER ERZSÉBET
(KAPUS)
PÉLI BORÓKA
SZATMÁRI OLÍVIA LUJZA
SZIKSZÓ ZSÓFIA

 

Kőrösi László edző: “Különösen boldoggá tettek a játékosaim, fordulóról fordulóra látható a fejlődés, amit ma a védekezés terén láthattunk tőlük, az bizony az idősebb korosztályban is megállná a helyét.”