Cseh Balázs az U11-es fiú csapatunk edzője értékelte a félévet.

Búcsúztatjuk a 2023-as évet. Az idei szezont kisebb létszámmal kezdtük, mivel a csapat másik fele “kiöregedett” és átkerültek a Budakalászi Zrt.-hez, ahol azóta is remekül helyt állnak az egykori Farkasváros fiatalok.
A 2013-2014-ben született fiúk heti három edzésen pallérozódnak egyesületünkben. Óriási öröm számomra, hogy hatalmas mosollyal, kedvvel érkeznek a gyerekek minden edzésre. Ez a jó hangulat és a játék szeretete teljes mértékben meg is látszódik a pályán mutatott teljesítményükön is. Az utóbbi időben hatalmasat fejlődtek a srácok, elkezdték kapizsgálni, hogy közösen mire lehetnek képesek. A sok tanult technikát, cselt most már a csapat javára fordítják és közösen egy célért küzdenek. A szezon első felében két rendezett fordulón vettünk részt, a hazai forduló keretein belül, az Angyalföldi Sportiskolával és Budaörssel, majd a Csömörön rendezett megmérettetésen a Kistarcsai k
ézisulival, illetve a hazai gárdával, azaz Csömörrel nézhettünk farkasszemet. Mindegyik mérkőzésen egy összetartó kis társaságként vettük fel a kesztyűt az ellenfelekkel szemben. A téli feltöltődést követően gőzerővel folytatjuk az utunkat tovább, hogy minél több dolgot megtapasztaljunk a szeretett sportágunkban, ezzel fejlesztve magunkat és a kis közös csapatunkat.
Most a szezon félidejéhez közeledve kicsit lelassul a kézilabdás élet pörgése, ami remek alkalom arra, hogy végiggondoljuk, mi is történt eddig, illetve mi minden fog még következni. A fiúkkal 7-8 éves koruk óta dolgozom és óriási élmény látni, ahogy nőnek, fejlődnek, változnak. Az egyik pillanatban még megjelennek az edzésen kikötött cipőben tanácstalanul, össze-vissza rohangálva, hogy mit is kezdjenek a labdával, most meg már azon dolgoznak mérkőzés közben, hogy hogyan teremtsék meg a helyzetet egymásnak. Elképesztően jó érzés ezt látni. Az, hogy ez még korántsem a vége, további motivációt nyújt számomra!
Kívánom mindenkinek, hogy legalább egyszer éljen át ilyet, vagy ehhez hasonlót!