Fiú U9-es csapataink utolsó fordulója

U9-es csapatainkkal utolsó fordulónkra vasárnap Dorogra utaztunk.

“Első mérkőzésünk Ács ellen volt. Összehangolt védekezésel, gyönyörű összjátékkal sikerült felülkerekednünk az ellenfél játékán. Második meccsünkre megkaptuk Tatabánya első csapatát, akik végigrobogtak rajtunk a mérkőzés elején. Annak nagyon örültem, hogy a fiúk nem csüggedtek, s a második félidőre összekapták magukat és megérkeztek a gólok is. Érezhetően az ellenfél volt most jobb, de a gyerekek minden tőlük telhetőt megtettek, s egy erős küzdelem után boldogan jöttek le a pályáról.

Másik csapatunk első mérkőzésén Mór csapatával csapott össze, ahol miénk volt a hatalmas fölény. Minimális védekezéssel, gyors indításokkal sok gólt dobtunk, kevés gólt kaptunk, így a második mérkőzésre Tarján csapata ellen kicsit bátrabban álltunk ki a kelleténél. Szerencsére hamar észrevették a fiúk, hogy ez a meccs már nem lesz olyan könnyű, így egy sokkal koncentráltabb játékkal egy szoros, izgalmas játékban volt lehetőségünk gyakorolni az évben tanult védekezést, cselezéseket. 

Nagyon büszke vagyok a fiúkra, mert ezeken a mérkőzéseken látszott igazán, milyen sokat fejlődtek ebben az évben. Alkalmazták az edzésen tanultakat és most már egy jól összeszokott csapatnak mondhatjuk őket!” – nyilatkozta Sergő Virág, vezetőedző.