Egy győzelem egy vereség

U12-es lány csapatunk március 18-án Hatvanban lépett pályára.
Az első mérkőzésen újra Csömör csapatával játszottunk és a jó védekezésünknek köszönhetően rengeteg indítás gólt sikerült lőnünk. A mérkőzést nagy gólkülönbséggel nyertük meg.
Farkasvár KDSE – Csömör KSK 37-6 (22-2)
A második összecsapásnál a bajnokságunk legnehezebb meccsére készültünk, hiszen a XVI. kerületi KMSE csapatával mérkőztünk. Nem kezdtük jól a mérkőzést, a kialakított helyzeteinket sajnos nem tudtuk értékesíteni, ugyanis az ellenfél kapujában egy kiválóan képzett kapus állt. A gyors időkérés után az első gólunk is sokat váratott magára, de a lányok kezdtek magukra találni. Védekezésünk is kezdett feszesebb lenni, de az ellenfelünk gyors lerohanásait és középkezdéseit csak időnként sikerült megállítanunk. A második félidőben már gólerősebben és pontosabban játszottunk, de el kell ismerni, hogy ellenfelünk a játék minden elemében jobb volt nálunk, így elszenvedtük a szezonban az első vereségünket! Dolgozunk tovább!
Farkasvár DSE – XVI.Ker. KMSE 15-36(5-18)
Csapat: Berta Bejke, Bús Boglárka, Cservenka Emma, Gyulai-Gaál Zsuzsa, Havadtői Zselyke, Hödör Anna, Pálfi Zorka, Sándor Lili, Stringovics Emese, Török Anna, Varga-Bozsai Fruzsina, Varga-Bozsai Regina
Hajduné Hegyi Tímea, vezetőedző