ÁPRILIS MÉRKŐZÉSEK – LÁNY U12 – 3 győzelem, 1 vereség

Április 3-án Solymárra utazott csapatunk.
Két nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen mindkét ellenfelünk, hozzánk hasonlóan jól szerepel a csoport küzdelmeiben.
“Az első mérkőzésünket az ÓKSI csapata ellen vívtuk, akiket nagyon jól ismerünk, hiszen a lányok kicsi koruk óta sokat játszottak már egymás ellen. Az első félidőben fej-fej mellett haladt a két csapat, kicsit bátortalanul kezdtünk ugyan, de az átlövéseink és a szélső-befutásaink, valamint a kapusteljesítményünknek köszönhetően tartottuk magunkat, amellett, hogy sok pontatlanság csúszott a játékunkba. A második félidőben azonban a remek védekezésünknek, sok labdaszerzésnek és a precíz befejezéseinknek köszönhetően ki tudtunk alakítani egy nagyobb különbséget és győzelemmel jöttünk le a pályáról.”
Farkasvár-ÓKSI 22-15 (10-9)
“Na, de ezután jött az ASI csapata, akiktől nagyon tartottak a lányok, sajnos ez a mérkőzés első félidejében meg is látszott a játékukon, hiszen nagyon bátortalanul játszottak, így egy 7 gólos előnyt tudott kialakítani az ellenfelünk. A szünetben egy kis fejmosás után rájöttek a lánykák, hogy igazából csak felszabadultabban kell játszaniuk, így a második félidőben nagyon ügyesen és időnként szép játékot bemutatva kezdtünk felzárkózni! Végül kilenc góllal bizonyult jobbnak az ASI csapata, ami lehetett volna szorosabb is , ha az elején elhiszik a lányok, hogy van itt keresnivalójuk, ( a második félidőt megnyertük)!”
ASI-Farkasvár 23-14 (15-4)
Csapat: Cservenka Emma, Fonódi Borbála, Hödör Anna, Kiss Maja, Laczkó Eszter, Málits Virág,Marusnki Zoé, Moler Kamilla, Pálincsár Gabriella, Szakál-Szabó Nílá, Török Anna, Knob Dorka
Április 24-én Szentendrén folytatódott a bajnokság, ahova sajnos kapus nélkül mentünk sérülés miatt.
KNOB DORKA és MONORI LILLA álltak a kapuba és remekül védtek. Mindkét mérkőzésen nagyon jól játszottak a Farkasváros lányok, hatékonyan alkalmazták az edzésen tanultakat. A második mérkőzésünk izgalmasabb és küzdelmesebb volt, ezért még nagyobb volt az öröm a lefújás után!
Gyermekeink Sikeréért SE – Farkasvár 8-17 ( 3-9)
Salgótarjáni Strandépítők – Farkasvár 14-20 (9-11)
Csapat: Cservenka Emma, Fonódi Borbála, Grósz Lili, Havadtői Kincső, Hödör Anna, Kiss Maja, Knob Dorka, Kovács Margit, Laczkó Eszter, Málits Virág, Monori Lilla, Pálincsár Gabriella, Szakál-Szabó Nílá
Hajrá Farkasvár!
Hajduné Hegyi Tímea, vezetőedző