Magabiztos győzelmek, felszabadult játék Szentendrén az U11-es lányoknál

Hétvégén Szentendrére látogatott, a Kovács László régió „A” csoportja, hiszen csarnokunkba rendezték az U11-es lányok utolsó alapszakasz fordulóját. Reggel 9 órakor a Vác csapatával játszottunk. Csapatunk picit álmosan kezdett a korai órákban, de helyenként kifejezetten látványos játékkal sikerült egy könnyed győzelmet aratnunk.

Hosszú volt a szünet a fordulók között, hiszen legutoljára decemberben játszott ez a korosztály. Így, érthető volt a lányok izgalma, ami azért néha látszott is a mérkőzésen. Örülők, hogy mindenki szépen élt a kapott játéklehetőséggel és mosolyogva hagyta el a pályát.

Dolgozunk tovább, hiszen csapatunkat kiemelték a legerősebb csoportba, így a jövőben, igen komoly ellenfelekkel találkozunk majd. Ennek megfelelően, folytatjuk a munkát, hogy minél több örömet szerezzünk a szurkolóknak.

A csapat tagjai:

Czifrik Virág, Czifrik Sára, Kanyó Dóra, Farkas Boróka, Andruskó Csenge, Andruskó Dóra, Nagy Liliána, Köck Réka, Csák Luca, Rényi -Vámos Vanda, Fodor Zsófia, Décsei Krisztina

A második meccset a DKA I-es csapatával játszottuk. A csapatban lehetőséget kapott több olyan kislány is, akinek december óta az volt az első meccse idén, de ez szerencsére nem látszott a játékunkon. Magabiztosan játszva mutattuk meg, hogy mekkora különbség van a két csapat között. Helyenként lelassultunk az ellenfél játékához, de mikor a saját tempónkban játszottunk, jól védekezve és szép akciókat vezetve alakítottuk ki ekkora különbséget. Megérdemelten nyertünk, és ami fontosabb mindenki élvezte a játékot!

A csapat tagjai:

Köck Réka, Hersics Dóra, Andruskó Csenge, Andruskó Dóra, Nagy Réka, Takács-Borók Dorka, Takács-Borók Gréti, Rényi-Vámos Vanda, Nagy Liliána, Farkas Boróka

Eredmények:

GVM- Europe Vác- Farkasvár DSE         4-28

DKA I.- Farkasvár DSE                             4-26

Vezetőedző: Jónás Judit és Varjú Péter