U8-as fiaink is megkezdték szereplésüket a kisiskolás bajnokságban

Február 25.-én Gödöllőn rendezték az idei bajnokság első fordulóját, ahol két mérkőzés várt a csapatra.
Az első meccset a Pilisvörösvár csapatával játszottuk. Az elején elég sok hibával játszottunk (még a passzok és a labdavezetés sem nagyon ment) de amikor nagyobb lett a figyelmünk és beláttuk, hogy egy kézi meccsen muszáj cselezni sokat javult a támadójátékunk. Védekezésben viszont messze voltunk az ellenféltől és semmi kontaktust nem mertünk felvállalni. A második félidőben nagyon sok jó egyéni megoldást csináltak a srácok és bár a kombinatív játék még eléggé hiányzott a játékunkból megérdemelten nyertünk.
A második meccsünket a Gyömrő 1-es csapatával játszottuk. Az ellenfél fizikálisan jóval erősebb volt (legalábbis meccs előtt annak látszott) és ez érződött is az első félidőben. Megijedve, jóval a tudásunk alatt játszottunk bár játéknak nem is nevezném, mert mindenki csak szabadult a labdától. A félidőben eléggé leteremtettem a fiúkat, mert tudtam, hogy ennél sokkal több van bennünk. Amit a második félidőben meg is mutattunk. Szorosan és jól védekezve, alig engedtük az ellenfelet lövéshez és támadásban mindenki hozzá tudott tenni a csapat játékához így sikerült ledolgozni a félidei 6 gólos hátrányt és döntetlenre végezni.
A csapat eléggé csalódott volt, mert a győzelem is benne volt a második meccsben is, de én büszke vagyok a csapatra, mert megmutatta, hogy mennyire tud küzdeni.

Eredmények:

Farkasvár DSE- Pilisvörösvári KSK                   20-17

Gyömrői KA I.- Farkasvár DSE                           15-15

A csapat tagjai: Kircsi Alex, Holpert Ádám, Tóth Benedek, Pászti Gergely, Tóth Csanád, Léránt Benedek, Tóth Bendegúz.

Vezetőedző: Varjú Péter